EOIL-Fotball

Enjoy Bonusguiden

Enjoy Bonusguiden

EOIL Fotball har inngått en avtale med Enjoy Bonusguiden om salg av fordelskort. Ved bruk av kortet får du store rabatter hos mange butikker, restauranter med mer i Elnesvågen og omegn. Alle spillere/familier i klubben skal besørge salg av kortene denne sommeren og høsten. Hver familie skal selge minimum 2 kort hver. Allerede nå kan kortene hentes, men det er først etter ferien at vi setter opp en dugnad på dette. 

Hva er Enjoy Bonusguiden?
Enjoy er en fordelsguide som gir rabatter på shopping, kulturtilbud, tjenester og restauranter i vårt nærområde. For å benytte deg av rabattene, trenger du kun vise frem Enjoy-kortet.

Hvorfor har vi valgt denne dugnadsformen?
Ved å bruke guiden sparer du inn betraktelig mer enn hva guiden koster. Samtidig gir dugnaden en god inntekt som gir idrettslaget trengte midler. Dette er noe både klubben og medlemmene er tjent med.

Hvordan gjennomfører vi dugnaden?
Alle skal selge 2-3 stk. guider, det er flott hvis du kan selge flere. Vi oppfordrer alle foreldre å hjelpe til med salget. Guidene er enkle å selge til venner, familie, kollegaer eller gi bort i gave. Guiden kommer i oktober, og vi ønsker at alle selger sine så fort de kan.


Elnesvågen og Omegn IL-Fotball

Postboks 116

6447 Elnesvågen

Ved tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer av våre nettsider, send mail til:

post@eoilfotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift